Strategii de promovare

Andrei Ghioarca

Scanbox.ro - Tur Virtual 3D Matterport

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

scanbox.ro vă pune la dispoziție produse vizuale pentru afaceri remarcabile! Produsul nostru de top este Turul Virtual 3D Matterport, o soluție inovativă prin care un spațiu construit este transpus într-un model 3D digital și interactiv, ce poate fi accesat online oricând și de oriunde. Turul virtual 3D poate fi ușor integrat direct pe website-ul propriu sau distribuit pe rețelele de socializare iar vizitatorii virtuali vor beneficia astfel de o experiență imersivă în cadrul căreia, pot să exploreze spațiul după bunul plac și să observe detaliile, ca și cum ar fi în realitate acolo.

Prin implementarea acestei tehnologii veniți în întâmpinarea clienților cu: 

  • Transparență - dezvăluiți mult mai mult decât se poate vedea dintr-o imagine sau într-un clip video;
  • Adaptabilitate - sunteți în continuă dezvoltare și la curent cu noile tehnologii;
  • Performanță - investiți în promovarea proprietății și vreți să vă diferențiați de competitorii direcți.

Vizitează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre domeniile de aplicabilitate și pentru a testa experiența oferită de turul nostru virtual 3D.

Alte produse vizuale oferite: Randare 3D, Planuri Izometrice 3D, Clipuri Video, Filmare cu Drona, Fotografie Comercială, Fotografie Imobiliară, Fotografie Culinară/Food. 

Totul din:


  • Strategii de promovare

    Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.


  • Marketing
  • Branding
  • Social Media

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!