Consultanță financiară

Catalin Vasile

Consultanta in domeniul asigurarilor

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o companie cu capital 100 % romanesc de intermediere, consultanta si asistenta in domeniul asigurarilor ce efectueaza analiza financiara a fiecarui potential client in functie de necesitatea acestuia.


Asiguram succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clientilor nostri in ceea ce priveste:
- Controlul, administrarea si transferul riscurilor;
- Reprezentare si asistenta in negocierea si solutionarea daunelor.


Serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizrea unui program de asigurare.


Promovand o gama larga de tipuri de asigurari atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul Bulgariei, acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica.


RITTER Broker urmareaste sa promoveze, dupa mijloacele sale, cultura publica in domeniul asigurarilor, prin oferirea de informatii corecte si complete tuturor celor interesati.


Misiunea noastra este sa respectam intotdeauna principiile de transparenta, promptitudine si profesionalism angajandu-ne sa reprezentam interesele clientului in relatia cu colaboratorii societatilor de asigurari.

Totul din:


  • Consultanță financiară

    Specialiști în fonduri europene și guvernamentale care pot întocmi planuri de afaceri și preiau procesul de aplicare pentru aceste instrumente de finanțare.


  • Finante

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!