Legal

Oana Lungu

Consultanta juridica

Locatie: CLUJ-NAPOCA

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

CĂRĂBAŞ, LUNGU - Societate Civilă de Avocaţi

 

Principiile noastre

Întreaga noastră activitate are la bază cinci principii strategice:

Excelenţa serviciilor

Pentru noi, „excelenţă” înseamnă depăşirea aşteptărilor clienţilor. Ne angajăm să oferim consultanţă legală de înaltă calitate, să apărăm interesele legitime ale clienților, să-i ajutăm în atingerea scopurilor și obiectivelor de business.

Servicii la standarde internaţionale

Respectăm standarde riguroase de calitate, la nivel international, fapt confirmat de experienţa parteneriatelor internaţionale cu clienţii noştri şi cu alţi colaboratori profesionali. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client, fie că este vorba de România sau de alte țări.

Determinarea de a avea succes

Vrem să fim lideri în profesia pe care o urmăm, un punct de referință pentru serviciile de avocatură. Atuurile noastre sunt: cunoaşterea și specializarea profesională adaptate la cerințele înalte ale pieţei, experienţa, atenţia minuţioasă față de detalii şi dedicarea în relaţia cu fiecare client în parte.

Abordare în perspectivă

În profesia de avocat previzionarea, punerea sub semnul întrebării a modelelor de gândire curente și dorinţa de poziţionare clară în probleme importante sunt chestiuni obișnuite. Prin pasiunea pentru profesie şi credinţa în corectitudine şi transparenţă noi vrem să trecem, în fiecare zi, dincolo de limitele obișnuitului.

Investim în oameni

Creem un mediu de lucru în care oameni talentaţi pot evolua profesional, cu succes. Investim în formare profesională, educaţie formală şi non-formală, atât prin activităţi interne, cât şi prin proiectele pe care le susţinem.

Totul din:


 • Legal

  Vrei să înființezi o firmă? Să îți protejezi proprietatea intelectuală, ori să închei vreun contract cu un partener nou? Sau poate vrei să faci un exit și să-ți protejezi interesele ca și fondator. Caută un avocat specializat în Drept comercial, Drept comunitar, Drept civil sau Dreptul proprietății intelectuale, care să-ți acorde consultanță.

 • GDPR

  Cere-le sfatul specialiștilor în GDPR ca să fii conform Regulamentului General de Protecție a Datelor.


 • Drept comercial
 • Drept contabil si fiscal
 • Dreptul proprietatii intelectuale
 • Drept informatic
 • Executari silite
 • Arbitraj comercial
 • Plan de afaceri

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!