Strategii de promovare

Mihaela Plescan

Career Coach & Business Mentor

Locatie: Timisoara

Tarif: 100 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Sunt Mihaela, un om simplu, o femeie împlinită și fericita mamă a unui băiețel cu părul bălai care mi-a schimbat viața.                 

Carierista de profesie și o femeie foarte activă online, implicată în multe proiecte locale, dragostea de oameni și munca alături de ei, mi-a conturat experiența profesională de mai bine de 10 ani în Resurse Umane, mai specific în zona de carieră, proiecte de angajare, interviuri și selecție, ceea ce regăsim în companii ca rol de Recruiter / Head Hunter / Talent Acquisition Consultant.

În prezent rolul de mamă este ceea ce mă împlinește ca om, alături de dorința mea de a sprijini cât mai multe femei să își urmeze talentele și interesele profesionale, mentorându-le în calitate de Consultant de carieră.

Absolventă de psihologie și certificată în mai multe instrumente de evaluare a personalității, alături de experiența practică din etapele de interviuri de angajare, îmi susțin imaginea și statutul de profesionist. Ofer consultanță în zona de carieră și orientare profesională, sesiuni individuale de coaching și organizez workshop-uri, traininguri online și live, în zona de dezvoltare personală, a abilităților interumane/soft skills și a celor de comunicare.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi este programat ca să obțină Succesul, indiferent cum îl definește sau pe ce planuri îl dorește. E nevoie doar de curaj, spre a ne depăși propriile frici și convingeri limitative, și pentru a acționa constant în direcția viselor noaste. De asemenea cred ca da, putem să ne trăim intenționat viața pe care o visăm.

Serviciile pe care le ofer sunt :  
    
  1. Recrutare și selecție de personal   
    
  2. Analiza climatului organizațional     
    
  3. Consultanță în domeniul Resurselor Umane   
    
  5. Coaching de carieră și dezvoltare profesională  

 

Mă puteți foarte ușor găsi la datele de contact de mai jos

Email: miha2003@hotmail.com
0730320590
Page: https://www.facebook.com/MihaelaCareerCoachBusinessMentor/

Totul din:


 • Strategii de promovare

  Un produs bun se vinde singur. Dar numai dacă lumea a auzit de el. Din acest motiv, promovarea business-ului este absolut necesară. Găsește oamenii de comunicare, marketing, PR sau copywriting care te pot ajuta să-ți faci ”reclamă” atunci când ești la început de drum.

 • Coaching

  În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


 • Dreptul muncii
 • Plan de afaceri
 • Management strategic
 • Marketing
 • Comunicare de criza
 • Branding
 • Comunicate de presa
 • Social Media

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!