Strategii de promovare

Călin Stan

Fotografie corporate, imobiliară, culinară și aeriană

Locatie: București

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Cu un background de peste 15 ani fotografie, sunt fotograf profesionist specializat in proiecte foto corporate, fotografie HORECA, imobiliară, culinară și aeriană

Am făcut din fotografie un stil de viață, imi place ceea ce fac iar rezultatele se văd în mulțumirea pe care o văd pe chipul clienților mei după fiecare proiect încheiat. Fotografiile realizate de mine au apărut deja în diverse publicații interne și internaționale, cărți, reviste, afișe publicitare de mari dimensiuni (inclusiv bannere outdoor), cataloage etc. Incepând cu anul 2017 sunt fotograf colaborator National Geographic România.

De cinci ani am adăugat serviciilor mele și fotografiile și filmările aeriene, pentru a aduce un plus de valoare clipurilor de prezentare pe care le fac ( www.TheDrone.ro ). În 2020 am lansat și SEE360º ( www.SEE360.ro )– un proiect dedicat fotografierii la 360 de grade: tururi virtuale interactive și fotografii de produs 360.

Am lucrat pentru clienți precum: agenții de publicitate, agenții de turism, magazine online și offline, hoteluri și restaurante dar și reprezentanți locali ai unor producători auto, companii din domeniul industrial, producători etc. O parte din ei sunt: National Geographic Romania, IKEA, McDonalds, Suzuki, Samsung, Rompetrol, Ramada, Holiday Inn, OSHO, Nepi, IMSAT, MedCity, IRUM SA, Panasonic și alții. 

Te pot ajuta cu:

 • fotografie corporate, de retail și comercială
 • fotografie HORECA și culinară (food & drinks) pentru restaurante, hoteluri, baruri etc.
 • fotografie imobiliară, pentru dezvoltatori, brockeri, hoteluri, pensiuni, clădiri de birouri, dar și pentru reședinte private (inclusiv AirBNB / Booking, închirieri etc)
 • fotografie industrială,  procese de producție, oameni la lucru, fotografie de interior / exterior (inclusiv fotografie aeriană) pentru prezentări de companii, cataloage, participări la expoziții, advertoriale, calendare, campanii de marketing, rapoarte anuale etc;
 • fotografii, filmări aeriene și clipuri de prezentare

Descoperă portofoliul meu de servici foto-video, aici  📸 www.CalinStan.com/servicii-foto/ 

Totul din:


 • Strategii de promovare

  Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.

 • Design & logos

  O afacere bună are nevoie să iasă în evidență pentru a capta atenția clienților. Crează-i business-ului tău o imagine vizuală memorabilă.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!