Spații coworking

Impact Hub Bucharest

Creștem noua generație de antreprenori inovatori din România.

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Vei găsi aici spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Din 2017, Impact Hub Bucharest s-a mutat într-un nou spațiu, la Timpuri Noi, oferind 89 de locuri în coworking, 6 birouri dedicate, 3 săli de evenimente de capacități diferite, cabine acustice Framery, o bucătărie complet mobilată și multe alte facilități pe care te așteptăm să le descoperi!

Alege unul dintre abonamentele flexibile, potrivite nevoilor tale și alătură-te unei comunități vibrante de antreprenori!

Totul din:


  • Spații coworking

    Vezi de unde poți lucra alături de alți antreprenori mai experimentați, sau la început de drum, și folosește-te de puterea comunității.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!