Taxe (Contabilitate)

Cristina Alexandrescu

Fiecare business mic merita sa creasca mare! :)

Locatie: Timisoara

Tarif: 200 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Indiferent daca ai un startup sau esti deja veteran in business, chiar daca esti liber profesionist sau detii ori administrezi o companie, chiar daca serviciile de consultanta fiscala si contabilitate sunt parte din nevoile tale constante sau ai nevoie de o simpla opinie intr-o problema, un cabinet tanar din Timisoara te scuteste de belele! 

Misiunea noastra este aceea de a-ti face business-ul mai simplu, pentru ca tu sa te poti concentra pe conducerea lui, de aceea activitatea noastra se desfasoara online, in cea mai mare parte (Skype-ul, Whatsapp-ul si alte mijloace de comunicare online si transmitere de date sunt la indemana noastra in fiecare moment!)

Oferim o gama larga de servicii adresate tuturor intreprinzatorilor. De la asistenta privind intocmirea documentelor primare, pana la intocmirea bilantului, cenzorat, due diligence, salarizare si administrare de personal, consultanta fiscala, expertize contabile si fiscale, asistenta de specialitate in cadrul controalelor si litigiilor fiscale si multe altele, toate le gasesti la noi, intr-un pachet adaptat cerintelor si nevoilor tale. Poti vedea lista completa accesand www.ro-tax.ro, sau poti sa ne dai un telefon si sa programezi o intalnire la sediul nostru ori la sediul tau. 

Iti multumim pentru interesul acordat si te asteptam sa-ti luam hartiile de pe cap, sa te scutim de stat la cozi si promitem sa nu te chinuim cu drumuri inutile! :)

Totul din:


  • Taxe (Contabilitate)

    Îți dorești venituri cât mai mari pentru firmă, dar nu prea știi să le și gestionezi? Apelează la ajutorul unui contabil care să facă toate calculele pentru tine.


  • Drept contabil si fiscal
  • Contabilitate financiara
  • Contabilitate interna de gestiune

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!