Programul National de Educatie pentru Siguranta
Trimite o oferta

Adăugat de Liviu Zorila pe data de 01 Sep 2020 | Proiectul expiră în -484 zile.

Programul National de Educatie pentru Siguranta

Trimite o oferta

Cel mai ambitios proiect educational din Romania, care urmeaza a fi lansat in toamna. Avem nevoie de consiliere pe partea de pr, comunicare, marketing si brand management.


Detalii proiect

Programul National de Educatie pentru Siguranta este primul astfel de Program in domeniul educatiei din Romania. Asociatia EDIT, initiatorii Programului desfasoara proiecte in domeniul educatiei pentru siguranta (Ora de Educatie Rutiera, eudcatie prim-ajutor, situatii de urgenta) de peste 4 ani, cu un total de 100.000 beneficiari la nivel national.

In octombrie-noiembrie urmeaza sa lansam oficial acest Program, gandit pe o perioada de 3 ani, timpp in care ne propunem sa ajungem la 500.000 de elevi de toate varstele din sistemul educational, din toata tara. Programul contine proiecte de educatie rutiera, prim-ajutor si situatii de urgenta. Avem parteneriate cu ministere (MAI, MEN, MTS) cu Inspectoratele Scoalare Judetene, Universitatea din Bucuresti si alte institutii publice.  Pe scurt, suntem cel mai important ong din Romania in acest domeniu al educatiei pentru siguranta si de peste 4 ani facem cu succes si in mod profesionist treaba autoritatilor. Ne-am propus ca o data cu acest Program, sa lansam o campanie fara precedent de contientizare a situatiei dezastruoase in care se gaseste Romania, de peste 30 ani. Programul (PNES) propus de noi este solutia care poate schimba legea educatiei si poate afecta in mod pozitiv zeci de mii de destine.

Avem nevoie de consultanta pe partea de PR & comunicare, brand management, marketing, etc. De restul ne ocupam noi :)

Trimite o oferta

Proiect înscris în: Strategii de promovare


Vreau să ofer consultanță!