BizTool Match

Angajează specialiști pentru proiectele tale

Ai un business pe care îți dorești să îl dezvolți rapid și nu știi cui să te adresezi? Ești la început de drum și ai nevoie de instrumente utile în afaceri de la oameni specializați în web & app development, brand awareness, birocrație și taxe, sau ești într-un proces de self improvement și vrei să descoperi cum poți avea o afacere profitabilă de la specialiști în coaching sau business mentors?

BizTool îți pune la dispoziție, pe lângă posibilitatea de a lua legătura oricând cu specialiștii listați în platformă, și opțiunea de a-ți adauga proiectul în BizTool Match, urmând să fii contactat de specialiștii potriviți nevoilor tale de business.

Listează-ți proiectul pentru a fi contactat de specialiștii BizTool!

Ultimele proiecte

Start-up de consultanță & training pe afaceri


Doresc să creăm o companie de consultanță și training pentru afaceri/antreprenoriat, axată pe situații de criză

Înscris în: Consultanță business Strategii de promovare Consultanță financiară

Proiectul expiră în -261 zile

Digital Nutrition startup cautam full stack / backend developer


Nutrition as a Service

Înscris în: WEB development

Proiectul expiră în -494 zile

ErgoSHop marketplace-ul bebelusilor si al copiilor


Un marketplace nisat pentru copii si bebelusi.

Înscris în: WEB development Strategii de promovare

Proiectul expiră în -732 zile

Listează-ți proiectul pentru a fi contactat de specialiștii BizTool!

Cum funcționează?

Listezi proiectul pe BizTool Match

Noi te conectăm cu specialiștii care fac parte din categoriile selectate de tine

Tu alegi specialiștii cu care îți doreșți să lucrezi!

Cum listezi un proiect pe BizTool Match?

  • Completezi datele tale de contact, titlul anunțului, selectezi categoriile din care dorești să facă parte proiectul tău în funcție de serviciile de care ai nevoie, însoțite de o descriere detaliată a serviciilor de care ai nevoie.
  • După ce postezi proiectul, acesta intră în moderare, urmând să fie listat public în categoriile pe care le-ai selectat.
  • În cadrul proiectului tău, specialiștii BizTool îți vor putea trimite o ofertă prin chat-ul de pe platformă. În secțiunea ‘Mesajele mele’ din contul generat la adăugarea proiectului vei putea vedea ofertele primite.

Cum contactezi specialiștii BizTool fără a publica un proiect?

În cazul în care dorești să iei legătura cu un specialist BizTool, însă nu vrei să publici un proiect pe platformă, o poți face oricând, extrem de simplu: accesezi profilul specialistului de care ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platformă și apoi ai acces la datele de contact ale consultantului pe care l-ai ales. Dacă nu vrei să-i dai un mail sau să-l suni, îi poți contacta rapid prin chat-ul de pe platformă.

Menționăm că marketplace-ul BizTool funcționează fără intervenția noastră în discuțiile dintre voi și specialiștii listați.

Pentru a vă îmbunătăți experiența pe viitor și ca să ne facem o idee mai bună despre serviciile de care aveți nevoie, am aprecia feedback-ul vostru în urma interacțiunii pe care o aveți cu specialiștii de pe BizTool. Așa că, îl așteptăm oricând, pe office@biztool.ro. Pe aceeași adresă ne puteți scrie și pentru orice nelămuriri sau sugestii.

Vreau să ofer consultanță!