Un marketplace cu resurse și instrumente
pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea

Listează direct un proiect care are nevoie de un specialist!
Adaugă acum

Un marketplace cu resurse și
instrumente pentru a vă ajuta să
vă dezvoltați afacerea

BRAND AWARENESS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Blanditiis minima, sed vero suscipit molestiae pariatur. Error pariatur odit deleniti et eos suscipit laboriosam ea labore, iure voluptatem.

Omul de IT
Brand Awareness
Self-improvement
Coworking & birouri
Business mentors
Birocrație și taxe

Fără omul de IT nu se mișcă nimic în firmă. E persoana care te ajută să traduci procesul de business într-un proces IT, îți face și site-ul sau aplicația care va aduce afacerea ta în fața clienților. Caută ofertele de hosting și vezi cine poate să-ți optimizeze SEO site-ul ca să ajungi mai repede la clienți.

Vrei să fii la fel de cunoscut ca Nike, Pepsi, Starbucks sau McDonald’s? Caută specialiștii potriviți care să te ajute să-ți creezi un brand la fel de puternic, cu un logo bine ales. Și odată ce reușești asta, lasă-i să se ocupe de PR-ul companiei tale, să scrie comunicate de presă pe care jurnaliștii să-și dorească să le publice și să comunice pentru tine în situații de criză.

Omul cât trăiește învață. Învață și tu cum să ai o afacere mai profitabilă de la traineri și specialiști în coaching care te pot ajuta să faci niște schimbări în bine.

O fi bine acasă, dar într-un spațiu de coworking parcă rotițele se pun mai repede în mișcare. Găsește-ți biroul în care te simți ca acasă și vecinii de la care mai poți învăța lucruri noi.

În afaceri, ca și-n viață, mai ai nevoie de un sfat. Caută un specialist care să cunoască fondurile europene sau guvernamentale disponibile și consultant care poate să-ți spună cum să faci un plan de afaceri sau dacă ideea ta de business este viabilă și poate fi implementată.

Începi o afacere și nu știi ce formă legală să alegi? Vrei să-ți protejezi proprietatea intelectuală, să semnezi un contract cu un partener, să achiziționezi un competitor sau să îți vinzi compania? Vrei să te și conformezi regulamentului GDPR? Vorbește cu un avocat. Și dacă tot ești în afaceri, caută și un contabil care să-ți calculeze dările.

Vrei proiectul tău listat aici?

BizTool.ro - Servicii pentru afacerea ta

O platformă despre oameni și nevoile lor, despre tine și viitorii tăi parteneri de afaceri sau clienți. BizTool este despre specialiști în căutare de persoane pe care să le ajute și despre oameni care caută sfatul unor specialiști.

Vrei proiectul tău listat aici?
Vreau să ofer consultanță!